Innovatief in infratechniek

Duurzaam op weg met Hoeflake

Duurzame oplossingen

Hoeflake is specialist in de infratechniek. Ons gedreven en specialistische team met betrokken technici draagt dagelijks bij aan een dynamischer en veiliger verkeer in Nederland. Onze voortdurende inzet voor innovatie stelt ons in staat om altijd de meest geavanceerde en duurzame oplossingen aan te bieden op het gebied van infratechniek.

Verkeersregelinstallaties

Een veilig verkeer begint met een goede doorstroming van auto’s op rijkswegen, provinciale wegen en binnen stedelijke gebieden. Deze doorstroming realiseren we door de aanleg en het onderhouden van  verkeersregelinstallaties.

Op dit moment onderhouden wij meer dan 350 installaties in Nederland

Openbare verlichting

Hoeflake Infratechniek is gespecialiseerd in de aanleg van openbare verlichting. Daarmee opereren wij in een markt die vernieuwend en volop in beweging is. Duurzaamheid, kwaliteit, hoogstaande kennis en vakmanschap staat bij Hoeflake centraal. Voor elke situatie bedenken wij een totaaloplossing op maat.

Een veilige en betrouwbare infra

Naast verkeerslichten en openbare verlichting zijn we gespecialiseerd in het installeren en onderhouden van selectieve afsluitingen (BFA), camerasystemen voor verkeersmonitoring en waarschuwingssystemen. Met onze focus op kwaliteit en betrouwbaarheid werken onze deskundige technici dagelijks in het perfectioneren van onze dienstverlening en het veiliger maken van Nederland.

Projecten

Bekijk hier onze projecten / producten
die we hebben opgeleverd

Verlichting6-klein
Verdeelinrichting Sterrebosch TunnelVught
denbosch-hoeflake-1
Laag voetgangerslicht's-Hertogenbosch
Een unieke aanpak voor uw project
Elk project benaderen we bij Hoeflake als een oplossing op maat. We horen graag wat de ins & outs zijn van uw vraagstuk, zodat we u een plan op maat kunnen presenteren. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Ik heb een vraag

Hebt u vragen over een van onze diensten?
Laat uw bericht achter op onze contactpagina.