Duurzaam de toekomst in

Advies, ontwerp en innovatie in installatietechniek

Expert in installatietechniek

Flexibele en betrouwbare elektrotechnische oplossingen zijn een must voor elk gebouw. Uw installatie dient het verlengstuk te zijn van uw (ondernemers)activiteiten. Hoeflake is expert in de installatietechniek. Elk project benaderen we bij Hoeflake als een oplossing op maat. Wij leven ons in, adviseren, ontwerpen en installeren. Op deze manier realiseren wij de totaaloplossing voor uw installaties. Van utiliteit tot industrieel.

Utiliteitsinstallaties

Voor al uw utiliteitsinstallaties kunt u bij ons terecht, ongeacht uw gebouw. Van kantoren, fabriekshallen en tankstations tot winkels, scholen en horeca. Wij realiseren alles op elektronisch gebied dat nodig is om uw activiteiten te ondersteunen. Denk hierbij aan verlichting, telefonie, datanetwerken, alarminstallaties, verdeelinrichtingen en besturingskasten.

Industriële installaties

Elk productieproces, elke machine en elke aandrijving is perfect te automatiseren. Ze vragen stuk voor stuk om een industriële installatie op maat. Zo bouwen en installeren wij besturingskasten, zorgen we voor de bekabeling en stellen uw installatie in werking. Vanzelfsprekend gebeurt dit conform uw wensen en specificaties.

Noodverlichting en brandmeldinstallaties

Hoeflake is een officieel erkend brandmeldinstallatiebedrijf. Wij ontwerpen, installeren, onderhouden en controleren volgens NEN2654. Daarnaast bieden we oplossingen voor noodverlichting, zoals nood- en evacuatieverlichting, vluchtrouteverlichting, antipaniekverlichting, vervangingsverlichting en verlichting van werkplekken met een verhoogd risico.

Ik heb een vraag

Hebt u vragen over een van onze diensten?
Laat uw bericht achter op onze contactpagina.